ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 2-0: Νίκη των "γαλαζοκίτρινων" στο άδειο "ΓΣΠ"

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 2-0: Νίκη των "γαλαζοκίτρινων" στο άδειο "ΓΣΠ"

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-0 την Ομόνοια στο άδειο "ΓΣΠ" χάρη στα γκολ των Νατέλ και Ταμάρι σε εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου. (VIDEO)

Απογοητευτική ήταν η εικόνα στο "ΓΣΠ". Μπορεί η Ομόνοια να έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά τα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον.

Κι όμως στο γήπεδο της Λευκωσίας, το απόγευμα της Τετάρτης (31/10), κόπηκαν μόνον 5546 εισιτήρια (σε χωρητικότητα 22.900) λόγω και του προβλήματος που έχει προκύψει με την κάρτα φιλάθλου.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" πήραν τη νίκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου. Άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό. Καθώς οι αμυντικοί του "τριφυλλιού'' δεν μπόρεσαν ν' απομακρύνουν την μπάλα, η μπάλα έφθασε στον Νατέλ κι αυτός νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή νίκη τον Μεχίας, ο οποίος φέρει ευθύνη.

Οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" τη νίκη στο 56ο λεπτό με γκολ του Αλ-Ταμάρι. Ο 21χρονος Ιορδανός επιθετικός με εξαιρετική προσποίηση απέφυγε αντίπαλό του και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 2-0.

Η αγωνιστική καθίζηση συνεχίζεται για την Ομόνοια, η οποία διαγράφει τη χειρότερη πορεία στην ιστορία της. Παρών στο γήπεδο ήταν κι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Ρομό, Βούρος, Καρλάο, Μερκής, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Νατέλ (77′ Εφραίμ), Τάμαρι (86′ Αλωνεύτης), Ζαχίντ, Ρέζα (60΄Ντελατόρε)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γκόμεθ): Μεχίας, Κούσουλος (65′ Εντρένα), Βύντρα, Γκαφούρ (46′ Πρέτσε), Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (46΄Κατελάρης), Γκόμεθ, Χριστοφή, Ραμίρεζ, Ντάρμπισαϊαρ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ 19

2. Απόλλων 16

3. ΑΠΟΕΛ 16

4. ΑΕΚ Λάρνακας 13

5. Νέα Σαλαμίνα 13

6. Δόξα 10

7. Ανόρθωση 6

8. Ομόνοια 6

9. Αλκή 4

10. Πάφος 4

11. ΕΝΠ 4

12. Ερμής 3

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

8 γκολ

Μπεράτ Σαντίκ (Δόξα)

6 γκολ

Φακούντο Περέιρα (Απόλλων)

5 γκολ

Ρουμπέν Χουράδο (ΑΕΛ)

Νούνο Μοράις (ΑΠΟΕΛ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ