ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Άνουαρ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Άνουαρ Τουχάμι, με μονοετή δανεισμό από την Βαγιαδολίδ στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε με τη βούλα την απόκτηση του 25χρονου Άνουαρ Τουχάμι, με τη μορφή δανεισμού από την Βαγιαδολίδ, για έναν χρόνο. Ο Μαροκινός διεθνής έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2023.

Πέρυσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν, καταγράφοντας 17 συμμετοχές με απολογισμό μία ασίστ. Στην Κύπρο ο Άνουαρ θα βρει τους Γκίας Ζαχίντ και Κώστα Αποστολάκη, με τους οποίους συνυπήρξε στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Real Valladolid Club de Fútbol για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Anuar Mohamed Tuhami.

O Anuar είναι γεννημένος στις 15/01/1995 (25 χρονών) και είναι προϊόν της ακαδημίας της Real Valladolid Club de Fútbol. Ανέβηκε στην ανδρική ομάδα την περίοδο 2017-2018. Τον Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Καλωσορίζουμε τον Anuar, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να συνεισφέρει στην προσπάθεια για πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο και στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ