ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση: Τέλος ο Βασιλακάκης

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος αποχωρεί από την κυπριακή ομάδα ύστερα από ένα χρόνο και παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το πρωτάθλημα στην Κύπρο ολοκληρώθηκε πρόωρα και οι διοικούντες την Ανόρθωση έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, η οποία δεν θα βρει τον Θοδωρή Βασιλακάκη στην ομάδα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021 και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την εφετινή σεζόν με την Ανόρθωση, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, είχε ένα γκολ σε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

H ανακοίνωση:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Βασιλακάκη, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας μας από τις 28 Μαΐου του 2019.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια (11 πρωταθλήματος, 1 κυπέλλου) με τη φανέλα της ομάδας μας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Ευχές στον Βασιλακάκη για ότι καλύτερο στη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστούμε επίσης τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ