ΚΥΠΡΟΣ

Ανακοίνωσε Ατζαγκούν η Ομόνοια!

Ανακοίνωσε Ατζαγκούν η Ομόνοια!

Η Ομόνοια γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τη σύναψη συνεργασίας με τον 25χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Αμπντούλ Ατζαγκούν, συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο με την φανέλα της Ομόνοιας. Οι τριφυλλοφόροι γνωστοποίησαν τον δανεισμό του 25χρονου Νιγηριανού επιθετικού από τη βελγική, Κορτράικ. Έτσι, ο παίκτης θα ξανασμίξει με τον Γιάννη Αναστασίου. Στην Ελλάδα, φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Θυμίζουμε ότι στην Ομόνοια έχει πάει και ο Χάρης Μαυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Abdul Ajagun, με τη μορφή δανεισμού από την Βελγική KV Kortrijk.

Η συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 στην KV Kortrijk, ενώ προηγουμένως έπαιξε για μια σεζόν (2016-17) στην Ολλανδική Roda JC. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο African Youth Championship".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ