COPA AMERICA

Χιλή - Μεξικό 3-3

Χιλή - Μεξικό 3-3

Ένα ακόμη τρομερό ματς στο Copa América 2015, με την Χιλή να βρίσκεται δύο φορές πίσω στο σκορ και να κάνει ανατροπή, αλλά το Μεξικό να παίρνει την ισοπαλία με 3-3 και να μην αφήνει την διοργανώτρια να εξασφαλίσει πρόκριση (video)

Έπειτα από το καταπληκτικό ματς, Εκουαδόρ - Βολιβία 2-3, δεν πιστεύαμε πως θα δούμε και δεύτερο τρομερό αγώνα σε ένα βράδυ στο Copa América 2015 και όμως Χιλή και Μεξικό αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 σε μία ακόμη εντυπωσιακή αναμέτρηση.

Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι διοργανωτές είχαν απαντήσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Με πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ (είχε δύο γκολ και μία ασίστ) η Χιλή ολοκλήρωσε την ανατροπή, αλλά με το δεύτερο γκολ του Βουόσο το Μεξικό ισοφάρισε 3-3, πήρε δεύτερη ισοπαλία και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Ο χορός του Βουόσο...

Χιλή - Μεξικό 3-3

Χιλή - Μεξικό 3-3

Σκόρερς: 22' και 55' πέν. Βιδάλ, 42' Εντουάρντο Βάργκας / 21' και 66' Βουόσο, 29' Ραούλ Χιμένες

Γήπεδο: "Εστάδιο Νασιονάλ", Σαντιάγο

Διαιτητής: Βίκτορ Ούγκο Καρίγιο (Περού)

Η Χιλή είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, αλλά το Μεξικό άνοιξε το σκορ στο 21' με το κοντινό πλασέ του Βουόσο από το γύρισμα του Μεδίνα από δεξιά.

Αυτό το γκολ έβαλε... φωτιά στο ματς και οι διοργανώτρια ισοφάρισε σε 1-1 στο 23', με την τρομερή κεφαλιά του Αρτούρο Βιδάλ από εκτέλεση κόρνερ του Αράνγκις.

Χιλή - Μεξικό 3-3

Στο 28' ο Κλαούντιο Μπράβο απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Φλόρες από την σέντρα του Κορόνα και εν συνεχεία η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια της φάσης ο Αλντρέτε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ραούλ Χιμένες με φοβερή κεφαλιά έκανε το 2-1 για το Μεξικό, με τον στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης να σκοράρει για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο.

Τρομερά πράγματα μέσα σε 9 λεπτά, όμως το πρώτο ημίχρονο είχε και άλλες συγκινήσεις, καθώς στο 42' ο Εντουάρντο Βάργκας έκανε το 2-2, ξανά με εξαιρετική κεφαλιά, από την σέντρα του Βιδάλ.

Η ανατροπή για την Χιλή ολοκληρώθηκε στο 55' με το δεύτερο γκολ του Αρτούρο Βιδάλ στο ματς και το δεύτερο στην διοργάνωση με πέναλτι, το οποίο επίσης κέρδισε ο ίδιος όπως στην πρεμιέρα και είναι επίσης αμφισβητούμενο.

Χιλή - Μεξικό 3-3

Οι Χιλιανοί χαλάρωσαν λίγο μετά το 3-2, πίστεψαν πως το ματς έχει τελειώσει και το πλήρωσαν, με τον Βουόσο στην αντεπίθεση να κάνει το 3-3 στο 66', επίσης με το 2ο γκολ του στο ματς, από την τρομερή μπαλιά του Αλντρέτε.

Ο Αλέξις Σάντσες έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69', στο 72' ο Βαλδίβια έχασε τεράστια ευκαιρία, ενώ στο 80' Αλέξις Σάντσες σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφ-σάιντ, όμως δεν αποκλείεται ο βοηθός διαιτητή να έκανε λάθος.

ΧΙΛΗ (3-5-2): Μπράβο, Μεδέλ, Χάρα, Αλμπορνός (87' Μποσεζούρ), Αράνγκις, Βιδάλ, Ίσλα, Μαρσέλο Ντίας (71' Μένα), Βαλδίβια, Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (85' Πινίγια).

ΜΕΞΙΚΟ (5-3-2): Χοσέ Κορόνα, Φλόρες, Βαλενσουέλα, Αγιάλα, Ντομίνγκες, Αλντρέτε (71' Σαλσέδο), Γκουέμες, Μεδίνα (64' Ακίνο), Χεσούς Κορόνα (77' Οσούνα), Βουόσο, Ραούλ Χιμένες.

Χιλή - Μεξικό 3-3

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ