COPA AMERICA

Το Κατάρ έχανε 2-0 από την Παραγουάη και ισοφάρισε 2-2

ADDS GOAL WAS ANNULLED - Paraguay's Oscar Cardozo celebrates scoring his side's second goal, which was later annulled, during a Copa America Group B soccer match against Qatar at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, June 16, 2019. (AP Photo/Leo Correa)
Paraguay, Cardoso AP IMAGES PARAGUAY, CARDOSO AP IMAGES

Η Παραγουάη προηγήθηκε 2-0 στο Μαρακανά, αλλά το Κατάρ κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ και να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2) από την αλμπιρόχα. Σκόραρε με πέναλτι ο Καρντόσο, πρώην φορ του Ολυμπιακού. (VIDEO)

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο Μαρακανά ανάμεσα σε Παραγουάη και Κατάρ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον δεύτερο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η αλμπιρόχα προηγήθηκε με 2-0, με γκολ των Όσκαρ Καρντόσο και Ντερλις Γκονσάλες, αλλά οι Καταριανοί με αντεπίθεση έφτασαν στο 2-2 με τέρματα των Αλμούζ και Κούκι.

Το 2-0 της Παραγουάης σημειώθηκε με εντυπωσιακό σουτ του Γκονσάλες μακριά έξω από την περιοχή, ενώ εξίσου φανταστικό ήταν και το 2-1 του Κατάρ με το σουτ του Αλμούζ έξω από την περιοχή, που "κρέμασε" τον Φερνάντες.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Εντουάρντο Μπερίσο): Φερνάντες, Βαλντές, Αλόνσο, Μπαλμπουενά, Αρσαμέντια, Ορτίς, Ρόχας (79' Σάντσες), Πέρες (46' Γκονσάλες), Αλμιρόν, Ντομίνγκες (83' Ιτούρμπε), Καρντόσο.

ΚΑΤΑΡ (Φέλιξ Σάντσεθ): Αλ Σιμπ, Αλ Ράουι, Χάσαν, Κούκι, Σάλμαν, Χάτεμ (88' Μπουντιάφ), Αλ Χάιντους, Μαντίμπο, Αλμούζ, Αφίφ.







Η 1η αγωνιστική στον β’ όμιλο:

Αργεντινή – Κολομβία 0-2

(71’ Μαρτίνες, 86’ Ζαπάτα)

Παραγουάη – Κατάρ 2-2

(4’ πεν. Καρντόσο, 55’ Ντέρλις Γκονσάλες – 68’ Αλί Αλμούζ, 77’ Κούκι)

Η βαθμολογία στον β’ όμιλο:

Κολομβία 3

Παραγουάη 1

Κατάρ 1

Αργεντινή 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Αργεντινή – Παραγουάη (20/6, 03.30)

Κολομβία – Κατάρ (20/6, 00.30)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ