COPA AMERICA

Ο Μέσι "κράζει" την αργεντίνικη ομοσπονδία!

Ο Μέσι "κράζει" την αργεντίνικη ομοσπονδία!

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Copa America με αντίπαλο την Χιλή, ο Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε επίθεση κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής λόγω καθυστέρησης σε πτήση της εθνικής ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Λιονέλ Μέσι γιορτάζει σήμερα (24/6) 29 χρόνια ζωής όμως δεν πρέπει να έχει και την καλύτερη διάθεση ενόψει του τελικού του Copa America. Αιτία το ότι υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην πτήση με την οποία η αποστολή της Αργεντινής ταξίδεψε από το Χιούστον στο Νιου Τζέρσεϊ για το σπουδαίο ματς, με τον "Pulga" να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Instagram για να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του.

"Για μία ακόμα φορά περιμένοντας το αεροπλάνο για να φύγουμε για τον προορισμό μας. Τι καταστροφή είναι η AFA (αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου). Θεέ μου", έγραψε χαρακτηριστικά, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να ανεβάζει μάλιστα μία φωτογραφία μαζί με τον Αγκουέρο όπου τα... λέει όλα.

Λίγο αργότερα πάντως, η αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση, όπου υποστηρίζει τα εξής: "Η Αργεντίνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει πως η πτήση που μεταφέρει την εθνική ομάδα στο Νιου Τζέρσεϊ αναχώρησε με καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών.

Επίσης, η AFA επισημαίνει πως οι προγραμματισμένοι χρόνοι των μετακινήσεων σχεδιάζονται από τους διοργανωτές του Copa America Centenario".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ