COPA AMERICA

Νεϊμάρ: Φόβοι για νέο video και κίνδυνος απουσίας από το Κόπα Αμέρικα

Brazil's soccer player Neymar takes a rest during a practice at the Granja Comary training center ahead the Copa America tournament in Teresopolis, Brazil, Saturday, May 25, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's soccer player Neymar takes a rest during a practice at the Granja Comary training center ahead the Copa America tournament in Teresopolis, Brazil, Saturday, May 25, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας υποστήριξε ότι τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει νέο υλικό σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Νεϊμάρ για βιασμό και θεωρεί ότι καλύτερο για τη "σελεσάο" είναι να μην παίξει στο Κόπα Αμέρικα 2019.

Η εθνική Βραζιλίας προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα 2019, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της από τις 14 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου, ωστόσο η "υπόθεση Νεϊμάρ" ταλανίζει τη σελεσάο.

Ο 27χρονος σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν απάντησε από το Instagram στις καταγγελίες κοπέλας από το Σάο Πάουλο ότι υπό την επήρρεια μέθης είχε δια της βίας σεξουαλική επαφή μαζί της. Συγκεκριμένα, έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε.

Η δήλωση του προέδρου της ομοσπονδία της χώρας, Φρανσίσκο Νοβελέτο, ωστόσο έρχεται να προκαλέσει νέα αναστάτωση. Ο αξιωματούχος της CBF υποστήριξε ότι περιμένει και δεύτερο video σχετικό με την υπόθεση να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες κι εξέφρασε ανοικτά την άποψή του υπέρ της μη συμμετοχής του Νέι στο κορυφαίο τουρνουά της Νότιας Αμερικής.

"Εάν ο Νεϊμάρ παίξει, η Βραζιλία δύσκολα θα φθάσει στον τίτλο. Ξέρω πώς λειτουργεί ο Τύπος. Υπάρχουν πράγματα που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

Ένας φίλος μου από το Ρίο ντε Ζανέιρο μου είπε ότι υπάρχει ένα βίντεο και θα κυκλοφορήσει. Δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κάτω από το συναισθηματικό αυτό πλαίσιο. Εάν δεν παίξει, όλοι θα είναι κερδισμένοι. Πιστεύω ότι και ο ίδιος θα ζητήσει να μην παίξει.", υποστήριξε ο Νοβελέτο στο SBT.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ