COPA AMERICA

Μέσι: "Δεν κάνω και το καλύτερο Κόπα Αμέρικα"

Argentina's Lionel Messi kneels on the grass during a Copa America quarterfinal soccer match against Venezuela at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Argentina's Lionel Messi kneels on the grass during a Copa America quarterfinal soccer match against Venezuela at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

O Λιονέλ Μέσι, μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας, στάθηκε στην προσωπική του απόδοση, δηλώνοντας με απόλυτη ειλικρίνεια πως δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ σχολίασε και τη διασταύρωση με τη Βραζιλία στα ημιτελικά.

Η Αργεντινή, παρότι δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, επικράτησε 2-0 της Βενεζουέλας και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει το αντίπαλο δέος, Βραζιλία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της "αλμπισελέστε", Λιονέλ Μέσι μίλησε στους δημοσιογράφους και στάθηκε στην προσωπική του απόδοση, δηλώνοντας με απόλυτη ειλικρίνεια πως δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο.

"Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω και το καλύτερο Κόπα Αμέρικα ή αυτό που ήλπιζα να κάνω. Είναι πιο περίπλοκο για εμάς που θέλουμε να επιτεθούμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό όταν έχουμε την μπάλα, να ξεπεράσουμε τον αντίπαλο. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να παίξουμε. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ κακός, δυστυχώς. Είναι ντροπιαστικό που το Κόπα Αμέρικα διεξάγεται σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για τον επικείμενο ημιτελικό με τη Βραζιλία, σχολίασε:

"Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι το φαβορί στο Βραζιλία - Αργεντινή. Έχουν ποδοσφαιριστές μπροστά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και να βρεθούμε στο άλλο ζευγάρωμα, αλλά είμαστε στα ημιτελικά και εδώ βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες".

Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά η Αργεντινή, 2-0 τη Βενεζουέλα
Κόπα Αμέρικα: O Ντε Πολ ανατράπηκε από ένα... περιστέρι
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ