COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Βολές και από τον Αγκουέρο για τη διαιτησία!

Argentina's Sergio Aguero, center, dribbles the ball past Brazil's Gabriel Jesus, right, during a Copa America semifinal soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio)
Argentina's Sergio Aguero, center, dribbles the ball past Brazil's Gabriel Jesus, right, during a Copa America semifinal soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio) AP PHOTO/EUGENIO SAVIO

Δεν ήταν μόνο ο Λιονέλ Μέσι που έριξε μεγάλο φταίξιμο στην διαιτησία για το αντίο της Αργεντινής στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, καθώς το ίδιο επικριτικός ήταν και ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Η Αργεντινή κέρασε φαρμάκι για μία ακόμα φορά τους οπαδούς της καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Βραζιλία στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα και θα συνεχίσει να μένει χωρίς τίτλο σε μεγάλη διοργάνωση από το 1993, με τους παίκτες της πάντως να έχουν έντονα παράπονα.

Αποδέκτης των παραπόνων ο διαιτητής από τον Ισημερινό, Ρομπέρτο Ζαμπράνο, με τον Μέσι να δίνει το... σύνθημα και τους συμπαίκτες του να ακολουθούν, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Αγκουέρο.

Ο "Κουν" στάθηκε σε αντικανονικό μαρκάρισμα που δέχτηκε μέσα στην περιοχή της Βραζιλίας από τον Άλβες και δεν καταλογίστηκε πέναλτι και στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας πως έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στους διοργανωτές.

"Σε αυτό το ματς όπως και στο προηγούμενο δείξαμε βελτίωση και η Βραζιλία από την πλευρά της δεν έδειξε πολλά πράγματα.

Τα δύο γκολ τους προήλθαν από αντεπίθεση ενώ στη φάση του δεύτερου γκολ είχα δεχτεί προηγουμένως μαρκάρισμα από τον Άλβες στη μεγάλη περιοχή.

Ο Φόιθ σταμάτησε να παίζει, πιστεύοντας πως ο διαιτητής θα διέκοπτε το ματς. Το VAR λειτουργούσε καλά μέχρι σήμερα.

Είχαν έρθει να μας εξηγήσουν πριν την έναρξη του τουρνουά πως θα γινόταν χρήση του VAR σε τέτοιες φάσεις μέσα στην περιοχή και τώρα δεν πήγε καν να την ελέγξει ο διαιτητής.

Ο διαιτητής μου είπε πως δεν υπήρχε τίποτα, υπήρχε όμως άνθρωπος που χειριζόταν το VAR που μπορούσε να του πει κάτι. Το γεγονός πως δεν πήγε να κοιτάξει κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα", είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Photo Credits: AP Photo/Eugenio Savio

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ