COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Τεσσάρα η Χιλή στην Ιαπωνία

Chile's Erick Pulgar, second right, celebrates scoring his side's opening goal with teammates during a Copa America Group C soccer match at the Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, Monday, June 17, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine)
Chile's Erick Pulgar, second right, celebrates scoring his side's opening goal with teammates during a Copa America Group C soccer match at the Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, Monday, June 17, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Η πρωταθλήτρια του Κόπα Αμέρικα, Χιλή δεν άφησε περιθώρια στην καλεσμένη της διοργάνωσης, Ιαπωνία και την διέλυσε με 4-0 στην πρεμιέρα της στον 3ο όμιλο.

Ξεκούραστη πρεμιέρα για την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα, Χιλή η οποία τέθηκε αντιμέτωπη με την Ιαπωνία και την φιλοδώρισε με τέσσερα γκολ.

Οι Χιλιανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 41' για να πετύχουν το πρώτο τους γκολ. Σκόρερ χρίστηκε ο Πουλγκάρ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αράνγκις. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ οι Ιάπωνες αδυνατούσαν ν' απειλήσουν η Χιλή βρήκε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα.

Στο 53', λοιπόν, ο Βάργκας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της Ιαπωνίας. Μετά την επίτευξη του 2-0, οι Χιλιανοί δεν σταμάτησαν και βρήκαν ευκαιρία για το 3-0 στο 82' με τον σούπερ σταρ τους Αλέξις Σάντσες να σκοράρει το 42ο γκολ του σε επίπεδο εθνικής.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βάργκας στο 84', καθώς εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο πορτιέρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

ΤΟ 1-0 ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ

ΤΟ 2-0 ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ

ΤΟ 3-0 ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ

ΤΟ 4-0 ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ