COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Brazil's Dani Alves, 4, greets Argentina's Lionel Messi after a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. Brazil won the match 3-0. (AP Photo/Eugenio Savio)
Brazil's Dani Alves, 4, greets Argentina's Lionel Messi after a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. Brazil won the match 3-0. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Μετά την πρόκριση του Περού έκλεισαν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα με το Βραζιλία - Αργεντινή να ξεχωρίζει.

Τρεις από τους τέσσερις προημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα κρίθηκαν στα πέναλτι με την Αργεντινή να είναι η μοναδική που καθάρισε την πρόκριση στην κανονική διάρκεια επικρατώντας με 2-0 της Βενεζουέλας.

Τα άλλα τρία εισιτήρια εξασφάλισαν η Βραζιλία, η Χιλή και το Περού.

Έτσι, έκλεισε η τετράδα των ημιτελικών στην οποία φυσικά ξεχωρίζει το ζευγάρι της Βραζιλίας με την Αργεντινή. Το απόλυτο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης με τη σελεσάο να μετρά 45 νίκες, την Αργεντινή 39, ενώ 26 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η Χιλή έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στην παράδοση των αγώνων της με το Περού. Οι Χιλιανοί μετρούν 45 νίκες, 22 έχει το Περού και 15 ματς έληξαν ισόπαλα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Τετάρτη 3/7

03.30: Βραζιλία - Αργεντινή

Πέμπτη 4/7

03.30: Χιλή - Περού

Κυριακή 7/7

23.00: ΤΕΛΙΚΟΣ

Κόπα Αμέρικα: Τα ζευγάρια των ημιτελικών
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ