COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Οι τονωτικές ατάκες του Μέσι ενόψει Παραγουάης

Argentina's Lionel Messi reacts during a Copa America Group B soccer match at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, June 15, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi reacts during a Copa America Group B soccer match at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, June 15, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το σύνθημα για καλύτερες εμφανίσεις της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα μετά από την ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα της "αλμπισελέστε" στο Κόπα Αμέρικα.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής έκανε κακό ντεμπούτο στο Κόπα Αμέρικα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Κολομβία. Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, στις δηλώσεις του μετά το ματς ήταν ενωτικός και τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Παραγουάη τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της "αλμπισελέστε" και αρχηγός της Μπαρτσελόνα είπε: "Προφανώς δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε έτσι, αλλά τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε λίγο και περιμέναμε, αλλά στο δεύτερο ανοιχτήκαμε. Κάθε ήττα είναι σκληρή για μας, συνηθίζουμε να το παίρνουμε αρνητικά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την Παραγουάη".

Όσες φορές έχει διοργανώσει το Copa America η Βραζιλία έχει σηκώσει το τρόπαιο! Θα τα καταφέρει και φέτος; Το παιχνίδι σου καλύτερο στο Stoiximan.gr

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ