COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: O Σκαλόνι άκουσε τον Μέσι και η Αργεντινή παίζει με τριάδα

Argentina's head coach Lionel Scaloni, left, talks to his players Exequiel Palacios, far right, Lionel Messi, second from right, and Lautaro Martinez, third from right, during a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, June 3, 2019, ahead of the Copa America in neighboring Brazil. (AP Photo/Marcos Brindicci)
Argentina's head coach Lionel Scaloni, left, talks to his players Exequiel Palacios, far right, Lionel Messi, second from right, and Lautaro Martinez, third from right, during a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, June 3, 2019, ahead of the Copa America in neighboring Brazil. (AP Photo/Marcos Brindicci) AP

Ο Μέσι ζήτησε από τον Σκαλόνι να παίξει σε τριάδα με τους Αγκουέρο και Λαουτάρο και ο προπονητής της Αργεντινής έκανε δεκτό το αίτημά του. Η ενδεκάδα της αλμπισελέστε για τον "τελικό" με το Κατάρ.

Μετά την ήττα από την Κολομβία, η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη στο Κόπα Αμέρικα 2019 και θα παίξει κόντρα στο Κατάρ (23/6, 22:00) για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο σταρ της αλμπισελέστε, Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον προπονητή του, Λιονέλ Σκαλόνι, να παίζει με τριάδα στην επίθεση και τους Σέρχιο Αγκουέρο και Λαουτάρο Μαρτίνες δίπλα του.

Κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "χώρας του τάνγκο" δεν θα μπορούσε να πάει κόντρα στη θέλησή του. Έκανε δεκτό το αίτημα του "πούλγκα" και θα βάλει δίπλα του σ' επιθετική τριάδα τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αρμάνι θα υπερασπιστεί την εστία της Αργεντινής, ο Μίλτον Κάσκο το δεξί αμυντικό άκρο, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο το αριστερό κι ενδιάμεσά τους ως κεντρικό δίδυμο θα βρίσκονται οι Χερμάν Πεσέλα και Νικολάς Οταμέντι.

Η τριάδα του κέντρου θ' αποτελείται από τους Χιοβάνι Λο Τσέλσο (δεξιά), Μάρκος Ακούνια (αριστερά) και Λεάντρο Παρέδες (κέντρο). Ο μοναδικός αστερίσκος έχει να κάνει το εάν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Μάρκος Ακούνια ή ο Γκίδο Πισάρο.

Argentina's Sergio Aguero, left, talks with teammate Lionel Messi during a practice session of the national soccer team in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Argentina will face Paraguay tomorrow in a Copa America Group B soccer match. (AP Photo/Eugenio Savio)
Argentina's Sergio Aguero, left, talks with teammate Lionel Messi during a practice session of the national soccer team in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Argentina will face Paraguay tomorrow in a Copa America Group B soccer match. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Η ενδεκάδα της εθνικής Αργεντινής: Αρμάνι, Κάσκο, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Λο Τσέλσο, Παρέδες, Ακούνια (Γκίδο Ροντρίγκες), Μέσι, Αγκουέρο, Λαουτάρο (προπονήθηκε ατομικά, αλλά θα είναι έτοιμος για το ματς).

Η Αργεντινή προκρίνεται με νίκη, αλλά μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στο Κατάρ. Θα έχει τους ίδιους βαθμούς (2) με τους Άραβες, αλλά χειρότερη διαφορά γκολ. Θα πρέπει έτσι η Παραγουάη (2 βαθμούς επίσης) να χάσει με τρία η περισσότερα γκολ από την Κολομβία, αλλά και να είναι ισόπαλο το αποτέλεσμα ανάμεσα στην Ιαπωνία και το Εκουαδόρ για την τελευταία (τρίτη) αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Οι Ασιάτες θα έχουν δύο βαθμούς κι αυτοί, αλλά χειρότερη διαφορά γκολ από την Αργεντινή.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

Photo credits: AP Photo/Eugenio Savio

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ