COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Ο γκολκίπερ της Χιλής έκλεισε το Instagram λόγω απειλών για τη ζωή του

Peru's Paolo Guerrero, left, dribbles past Chile's goalkeeper Gabriel Arias during a Copa America semifinal soccer match at Arena do Gremio in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, July 3, 2019. (AP Photo/Edison Vara)
Peru's Paolo Guerrero, left, dribbles past Chile's goalkeeper Gabriel Arias during a Copa America semifinal soccer match at Arena do Gremio in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, July 3, 2019. (AP Photo/Edison Vara) AP PHOTO/EDISON VARA

Ο τερματοφύλακας της Χιλής, Γκάμπριελ Αρίας αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του στο Instagram, λόγω απειλών που δεχόταν για τη ζωή του, ύστερα από την ήττα 3-0 των "Rojas" από το Περού.

Η Χιλή δεν πρόκειται να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από το Περού στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και θα διεκδικήσει απέναντι στην Αργεντινή (06/07, 22:00) την 3η θέση της διοργάνωσης.

Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή, ο τερματοφύλακας των "Rojas", Γκάμπριελ Αρίας αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του στο Instagram επειδή έγινε στόχος εξοργισμένων οπαδών, οι οποίοι απειλούσαν -μέσω μηνυμάτων- τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Ο 31χρονος γκολκίπερ φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η Χιλή από το Περού, αλλά γι' ακόμα μία φορά η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει στη Λατινική Αμερική.

Θυμίζουμε στις 2 Ιουλίου του 1994, ο Κολομβιανός αμυντικός, Αντρές Εσκομπάρ, δολοφονήθηκε έξω από ένα μπαρ του Μεντεγίν, λίγες ημέρες μετά το αυτογκόλ που σημείωσε στον αγώνα της Κολομβίας με τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι Λατινοαμερικάνοι στη φάση των ομίλων.

Photo Credits: AP Photo/Edison Vara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόπα Αμέρικα: Στον τελικό το Περού με Βραζιλία, "πάρτι" 3-0 τη Χιλή
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ