COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Κορυφή η Ουρουγουάη, πέρασε η Παραγουάη

Uruguay's Edinson Cavani, left, celebrates with teammate Luis Suarez after scoring his side's opening goal during a Copa America Group C soccer match against Chile at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, June 24, 2019. (AP Photo/Leo Correa)
Uruguay's Edinson Cavani, left, celebrates with teammate Luis Suarez after scoring his side's opening goal during a Copa America Group C soccer match against Chile at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, June 24, 2019. (AP Photo/Leo Correa) AP

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα με την Ουρουγουάη να νικάει τη Χιλή με 1-0 και την Ιαπωνία να αναδεικνύεται ισόπαλη σε 1-1 με το Εκουαδόρ. Πέρασε η Παραγουάη ως τρίτη καλύτερη.

Αυλαία στη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα με δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Η Ουρουγουάη, λοιπόν, συγκρούστηκε με την Χιλή και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Καβάνι στο 82'. Οι Ουρουγουανοί με αυτή τη νίκη τερμάτισαν πρώτοι στο γκρουπ τους με 7 βαθμούς.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Ιαπωνία και Εκουαδόρ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από το τελικό 1-1. Η Ιαπωνία άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Νακαζίμα, ωστόσο το Εκουαδόρ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μένα Ντελγκάδο στο 35'. Με την "καραμπόλα" των αποτελεσμάτων, η Παραγουάη και το Περού πέρασαν στην επόμενη φάση ως τρίτες καλύτερες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ' ΟΜΙΛΟΥ

1. Ουρουγουάη 7 (7-2)

2. Χιλή 6 (6-2)

3. Ιαπωνία 2 (3-7)

4. Εκουαδόρ 1 (2-7)

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ

Όσες φορές έχει διοργανώσει το Copa America η Βραζιλία έχει σηκώσει το τρόπαιο! Θα τα καταφέρει και φέτος; Το παιχνίδι σου καλύτερο στο Stoiximan.gr

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ