COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Η Βραζιλία νίκησε 3-0 την Βολιβία με Κουτίνιο πρωταγωνιστή

Brazil's Philippe Coutinho, center, celebrates scoring his side's opening goal with teammates during a Copa America Group A soccer match at the Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, Friday, June 14, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Philippe Coutinho, center, celebrates scoring his side's opening goal with teammates during a Copa America Group A soccer match at the Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, Friday, June 14, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Νικηφόρα άρχισε την πορεία της στο Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία, καθώς επικράτησε της Βολιβίας με 3-0 στο Σάο Πάολο. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κουτίνιο.

Η Βραζιλία μπήκε θετικά στο Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα της Βολιβίας με 3-0 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο Σάο Πάουλο και μπροστά σε 47.000 θεατές. Η "Σελεσάο" νίκησε την αντίπαλό της με πρωταγωνιστή τον Φελίπε Κουτίνιο.

Ο 27χρονος σταρ που είναι στο "μένω - φεύγω" από την Μπαρτσελόνα έκανε το 1-0 με πέναλτι στο 50' και στο 53' από ασίστ του Φιρμίνο έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Έβερτον. Το επόμενο ματς της Βραζιλίας για τη 2η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα θα πραγματοποιηθεί στις 19/6 κόντρα στην Βενεζουέλα.

Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου, αυτό πραγματοποιείται το Σάββατο 15/6 στις 22:00 με αντιπάλους τη Βενεζουέλα με το Περού. Από εκεί και πέρα, στις 16/6 στη 01:00 τα ξημερώματα κάνει πρεμιέρα η Αργεντινή κόντρα στην Κολομβία, ενώ για τον 2ο όμιλο νωρίτερα, στις 22:00, θα γίνει το Παραγουάη - Κατάρ στο "Μαρακανά".

ΤΟ 1-0 ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΤΟ 2-0 ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Όσες φορές έχει διοργανώσει το Copa America η Βραζιλία έχει σηκώσει το τρόπαιο! Θα τα καταφέρει και φέτος; Το παιχνίδι σου καλύτερο στο Stoiximan.gr

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ