COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Γκολάρα ο Σάντσες, προκρίθηκε η Χιλή

Chile's players celebrate their side's 2nd goal scored by teammate Alexis Sanchez during a Copa America Group C soccer match against Ecuador at the Arena Fonte Nova in Salvador , Brazil, Friday, June 21, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Chile's players celebrate their side's 2nd goal scored by teammate Alexis Sanchez during a Copa America Group C soccer match against Ecuador at the Arena Fonte Nova in Salvador , Brazil, Friday, June 21, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Αλέξις Σάντσες σφράγισε τη νίκη πρόκριση της Χιλής στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα με πανέμορφο γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη με 2-1 στο Εκουαδόρ. (VIDEOS)

Η Χιλή μετά τη νίκη της επί του Εκουαδόρ με 2-1 βρίσκεται στους οκτώ του Κόπα Αμέρικα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τον επιθετικό της Άρσεναλ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα στο δεύτερο μέρος με απευθείας πλασέ στην απέναντι γωνία.

Η Χιλή που είχε κερδίσει με 4-0 την Ιαπωνία στο πρώτο μέρος έκανε το δυο στα δυο και πλέον στο ματς με την Αργεντινή θα παίξει ουσιαστικά αδιάφορη.

Η ομάδα των Βιντάλ και Σάντσες μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 8' άνοιξε το σκορ με τον Φουενσαλίδα ο οποίος μετά από κόρνερ είδε τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

ΤΟ Εκουαδόρ έφερε το ματς στα ίσια στο 26' όταν ο Καράμπα κέρδισε πέναλτι από τον Αρίας και ο Βαλένσια το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1.

Η Χιλή έφτασε στο γκολ που της έδωσε τη νίκη στο 51' όταν ο Αράνγκις έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σάντσες με ένα πανέμορφο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1.

Το Εκουαδόρο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς ο Ατσίλερ είδε την κόκκινη κάρτα λόγω αγκωνιάς στο πρόσωπο του Βιδάλ σε διεκδίκηση της μπάλας στο 90'.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκες, Βελάσκο, Ατσίλερ, Αρμπολέντα, Ραμίρεζ, Μένα (82' Πρεσιάδο), Γκρουέθο, Καράμπα (63' Α. Βαλένσια), Μέντες, Ορεθουέλα, Ιμπάρα (69' Κάρκες), Ε. Βαλένσια.

ΧΙΛΗ: Αρίας, Ίσλα, Μεδέλ, Μαριπάν, Φουενσαλίδα (70' Ντίας), Βιντάλ (90' Βιντάλ), Αρανγκουίζ, Μποσεζούρ, Πούλγκαρ, Σάντσες, Βάργκας (86' Ερνάντες).

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr



TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ