COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Βραζιλία - Αργεντινή

Fans wait for the beginning of a 2018 World Cup qualifying soccer match between Brazil and Argentina at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Leo Correa)
Fans wait for the beginning of a 2018 World Cup qualifying soccer match between Brazil and Argentina at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Leo Correa) AP

Τα 60.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν για το Βραζιλία - Αργεντινή στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα εξαντλήθηκαν. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της προσεχούς Τετάρτης (στις 03:30 ώρα Ελλάδας).

Εξαντλήθηκαν τα 60.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν για το Βραζιλία - Αργεντινή στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Το γήπεδο "Μινεϊράο" στο Μπέλο Οριζόντε θα είναι κατάμεστο για το Clasico της Λατινικής Αμερικής, αφού ο νικητής προκρίνεται στον τελικό και παίζει με το νικητή του Χιλή - Περού.

Μέχρι πριν λίγες ώρες είχαν απομείνει κάποια ακριβά εισιτήρια, που κόστιζαν περίπου 140 ευρώ, αλλά και αυτά εξαφανίστηκαν, όπερ σημαίνει ότι δεν θα πέφτει ούτε... καρφίτσα και η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική!

AP Photo/Leo Correa

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ