COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Αψιμαχία Μέσι - Μεδέλ και αποβολή των δύο παικτών!

Argentina's Lionel Messi, center left, and Chile's Gary Medel, center right, argue as referee Mario Diaz, from Paraguay, left, shows the red card to both of them during Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi, center left, and Chile's Gary Medel, center right, argue as referee Mario Diaz, from Paraguay, left, shows the red card to both of them during Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Οι Λιονέλ Μέσι και Γκάρι Μεδέλ αντίκρισαν την απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από διαπληκτισμό που είχαν, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας. (VIDEO)

Ένταση υπήρξε στο 37ο λεπτό του μικρού τελικού του Κόπα Αμέρικα μεταξύ της Αργεντινής και της Χιλής. Ο Λιονέλ Μέσι διεκδίκησε την μπάλα από τον Γκάρι Μεδέλ, αλλά δεν κατάφερε να την πάρει, με αποτέλεσμα να σπρώξει τον αρχηγό της Χιλής, ο οποίος αντέδρασε έντονα, σπρώχνοντας τον σούπερ σταρ της Αργεντινής.

Ο διαιτητής δεν χαρίστηκε στους δύο παίκτες και τους έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που δέχεται κόκκινη κάρτα ο Μέσι, με την πρώτη να είναι στο ντεμπούτο του με την "αλμπισελέστε" στις 17 Αυγούστου του 2005, σε φιλικό με την Ουγγαρία, όταν και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια 43 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του.

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόπα Αμέρικα: Εξαιρετικό "τσίμπημα" και πλασέ του Ντιμπάλα, 2-0 η Αργεντινή
Κόπα Αμέρικα: Τρομερή ασίστ Μέσι, άψογο τελείωμα ο Αγκουέρο
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ