COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα 2019: Χάνει το υπόλοιπο τουρνουά ο Μουριέλ, δύο μήνες εκτός

Colombia's Luis Muriel, foreground, and Senegal's Lamine Gassama challenge for the ball during the group H match between Senegal and Colombia, at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Colombia's Luis Muriel, foreground, and Senegal's Lamine Gassama challenge for the ball during the group H match between Senegal and Colombia, at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Μουριέλ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο ματς της Κολομβίας με την Αργεντινή και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες με ζημιά στους συνδέσμους.

Η Κολομβία νίκησε 2-0 την Αργεντινή για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, όμως ο Λουίς Μουριέλ δεν το χάρηκε όσο οι υπόλοιποι, γιατί τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες με ζημιά στους συνδέσμους.

Ο 28χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο 13ο λεπτό έπειτα από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Πετσέλα και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Οι εξετάσεις που έκανε, έφεραν τα κακά μαντάτα, αφού χάνει την υπόλοιπη διοργάνωση, ενώ να δούμε αν η Μίλαν και η Αταλάντα που ενδιαφέρονταν να τον αποκτήσουν, θα συνεχίσουν να τον κυνηγούν.

Ο επιθετικός της Σεβίλλης έπαιξε φέτος δανεικός στη Φιορεντίνα, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, όμως οι Ανδαλουσιάνοι δεν πρόκειται να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. Πλέον, χάνοντας όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία ο Μουριέλ, υπάρχει ερωτηματικό για το πού θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ