COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα 2019: Σε άδειες εξέδρες δύο ματς της διοργάνωσης

Κόπα Αμέρικα 2019: Σε άδειες εξέδρες δύο ματς της διοργάνωσης

Εξαιρετικά χαμηλή είναι η πώληση των εισιτηρίων σε δύο ματς της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019. Συνολικά 5.000 έχουν αγοράσει είσοδο για τα Εκουαδόρ - Ιαπωνία και Βολιβία - Βενεζουέλα στο χωρητικότητας 64.000 θεατών, "Μινεϊράο".

Μπορεί η οργανωτική επιτροπή του Κόπα Αμέρικα 2019 ν' ανακοίνωσε ότι πετυχαίνει το στόχο της καθώς έχει πωληθεί το 65% - θ' αυξηθεί αυτό το ποσοστό τις ημέρες των αναμετρήσεων - των διαθέσιμων εισιτηρίων, αλλά ο μέσος όρος δεν αποτυπώνεται σ' όλα τα ματς.

Κάποια εξ αυτών είναι εντελώς αδιάφορα για τους κατοίκους της Βραζιλίας, η οποία θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση από τις 14 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου. Η χαμηλότερη πώληση έχει διαπιστωθεί σε δύο ματς, τα οποία θα διεξαχθούν στο ίδιο γήπεδο. Το "Μινεϊράο" του Μπέλο Οριζόντε.

Μόνο 3.600 θεατές έχουν αγοράσει εισιτήριο για το ματς της Βολιβίας με τη Βενεζουέλα (22/6) για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου, ενώ μόλις 1.400 γι' αυτό ανάμεσα στις εθνικές Εκουαδόρ και Ιαπωνίας (φιλοξενούμενη ομάδα μαζί με το Κατάρ) στις 24 Ιουνίου για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Η χωρητικότητα του Μινεϊράο ανέρχεται σε 64.000 θεατές, ενώ πιο ικανοποιητική προσέλευση αναμένεται στα ματς Ουρουγουάη - Εκουαδόρ (16/6) και Αργεντινή - Παραγουάη (19/6), τα οποία θα διεξαχθούν στο ίδιο γήπεδο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν προσελκύσει τα ματς της Βραζιλίας - αν και η πρόβα τζενεράλε στο φιλικό με την Ονδούρα οδήγησε στην καταγραφή αρνητικού ρεκόρ πενταετίας- της Αργεντινής και της Ουρουγουάης.

Εάν η πώληση των εισιτηρίων για τα Εκουαδόρ - Ιαπωνία και Βολιβία - Βενεζουέλα δεν αυξηθεί τις επόμενες ημέρες - τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ εκφράζουν απαισιοδοξία - θα δούμε δύο ματς με... άδειες εξέδρες.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ