COPA AMERICA

Δύσκολα θα γλυτώσει το χειρουργείο ο Λαβέτσι

Δύσκολα θα γλυτώσει το χειρουργείο ο Λαβέτσι
Λαβέτσι

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι έφαγε μία τρομακτική τούμπα στο ματς της Αργεντινής με τις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να σπάσει τον αγκώνα του. Τέλος το Copa America για τον έμπειρο άσο (VIDEO).

Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ΗΠΑ - Αργεντινή για τους "4" του Copa America, ο Εσεκιέλ Λαβέτσι πήγε να κυνηγήσει μία χαμένη μπαλιά και το πλήρωσε ακριβά. Δεν κοίταξε πίσω του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες και να προσγειωθεί άσχημα στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως Ζούσι των ΗΠΑ που βρέθηκε κοντά του κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ζήτησε από το ιατρικό τιμ να έρθει κοντά τους. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μαστσεράνο έπιανε το κεφάλι του και όλοι αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Λαβέτσι έσπασε τον αγκώνα του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φορείο έτσι ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τα πρώτα αποτελέσματα κάνουν λόγο για κάταγμα με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο 31άχρονος άσος δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο.

Φυσικά θα χάσει τον τελικό ( περιμένει να μάθει τον αντίπαλο που θα προκύψει από το ματς της Κολομβίας με την Χιλή ), ενώ αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον δυο μήνες.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ