COPA AMERICA

Copa America: Οι ημέρες και οι ώρες των προημιτελικών

Brazil's Roberto Firmino, center, celebrates scoring his side's second goal against Peru with teammates Phlippe Coutinho, left, and Everton, right, during a Copa America Group A soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Brazil's Roberto Firmino, center, celebrates scoring his side's second goal against Peru with teammates Phlippe Coutinho, left, and Everton, right, during a Copa America Group A soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τα προημιτελικά του Κόπα Copa America, με το Βραζιλία-Παραγουάη τα ξημερώματα της Παρασκευής να είναι σέρνει το χορό. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ουρουγουάη, Χιλή και Παραγουάη ήταν οι τρεις τελευταίες ομάδες που σφράγισαν το εισιτήριο για τις 8 κορυφαίες ομάδες στο Copa America και από εδώ και πέρα θα έχουμε το κυρίως πιάτο της διοργάνωσης, με τα νοκ-άουτ ματς που θα μας οδηγήσουν μέχρι τον τελικό.

Το πρώτο ζευγάρι που θα κονταροχτυπηθεί με έπαθλο μία θέση στην τετράδα είναι αυτό της Βραζιλίας με την Παραγουάη τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ ακολουθούν χρονικά οι αναμετρήσεις Βενεζουέλα-Αργεντινή, Κολομβία-Χιλή και Ουρουγουάη-Περού.

Αναλυτικά οι ημέρες και οι ώρες των τεσσάρων προημιτελικών:

Παρασκευή 28 Ιουνίου

Βραζιλία-Παραγουάη (03:30, ΕΡΤ Sports HD)

Βενεζουέλα-Αργεντινή (22:00, ΕΡΤ Sports HD)

Σάββατο 29 Ιουνίου

Κολομβία-Χιλή (02:00, ΕΡΤ Sports HD)

Ουρουγουάη-Περού (22:00, ΕΡΤ1)

Copa America: Οι ημέρες και οι ώρες των προημιτελικών

Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr με εκατοντάδες επιλογές και Live Streaming* σε κάθε αναμέτρηση! (*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ