COPA AMERICA

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι αφήνει εκτός Ντι Μαρία και Αγκουέρο

Argentina's Angel Di Maria, left, hugs , Sergio Aguero, as Aguero scored the team's second goal during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov)
Argentina's Angel Di Maria, left, hugs , Sergio Aguero, as Aguero scored the team's second goal during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov) AP

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αλλάζει δεξιό μπακ, αμυντικό μέσο, ενώ σκέφτεται ν' αφήσει στον πάγκο δύο ιστορικά στελέχη της εθνικής Αργεντινής - Άνχελ ντι Μαρία και Σέρχιο Αγκουέρο - ενόψει της αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Παραγουάης(20/6, 03:30).

Η εθνική Αργεντινής μπήκε με το αριστερό στο Κόπα Αμέρικα 2019, καθώς γνώρισε την ήττα (0-2) από την Κολομβία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων και του δευτέρου ομίλου (πρώτη αγωνιστική) της διοργάνωσης.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι με τις δηλώσεις του να προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των συμπατριωτών του, αλλά η εσωστρέφεια επανήλθε στην αλμπισελέστε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λιονέλ Σκαλόνι, ετοιμάζεται να κάνει τέσσερις αλλαγές στο ματς του Μπέλο Οριζόντε με αντίπαλο την Παραγουάη (20/6, 03:30) για τη δεύτερη αγωνιστική.

Αλλάζει δεξιό μπακ. Ο μπακ της Πόρτο από την επόμενη σεζόν, Ρένσο Σαράβια, παραδόθηκε στην τεχνική του Κολομβιανού, Ρογέρ Μαρτίνες, ενώ από την πλευρά που κάλυπτε προήλθαν και τα δύο γκολ των καφετέρος. Τη θέση του θα πάρει ο 31χρονος της Ρίβερ, Μίλτον Κάσκο.

Αλλάζει και αμυντικό μέσο. Η επιλογή του Γκίδο Ροντρίγκες στην πρεμιέρα, έτσι κι αλλιώς, αποτέλεσε έκπληξη. Στο αρχικό σχήμα κόντρα στην "αλμπιρόχα" θα πάρει, σύμφωνα με τις δοκιμές, ο 28χρονος της Γουότφορντ, Ρομπέρτο Περέιρα.

Εκτός ενδεκάδας θα μείνουν βέβαια σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δύο ιστορικά στελέχη της εθνικής Αργεντινής. Ο Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος ήταν... εξαφανισμένος στο πρώτο ημίχρονο, θα καθίσει στον πάγκο. Στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει ο Ροδρίγο ντε Πάουλ, ο οποίος αντικατέστησε τον φιδέο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με την είσοδό του οι Αργεντίνοι απείλησαν για πρώτη φορά (σουτ Παρέδες και κεφαλιά Μέσι).

Εκτός κι ο Σέρχιο Αγκουέρο! Ο Κουν δεν κατάφερε ν' απειλήσει την εστία του Νταβίδ Οσπίνα κι όλα δείχνουν ότι πλάι στον Λιονέλ Μέσι θα παίξει ο 21χρονος φορ της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ