ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Τραγωδία με έναν νεκρό και 37 τραυματίες πριν από το Μαδαγασκάρη - Σενεγάλη

Τραγωδία με έναν νεκρό και 37 τραυματίες πριν από το Μαδαγασκάρη - Σενεγάλη

Τουλάχιστον ένας νεκρός και ακόμα 37 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του πανικού που επικράτησε πριν από την αναμέτρηση της Μαδαγασκάρης με τη Σενεγάλη.

Τον θάνατο βρήκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και ακόμα 37 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πανικού που επικράτησε έξω από το γήπεδο "Μουνισιπάλ ντε Μαχαμασίνα" στο Ανταναναρίβο, πριν από την αναμέτρηση της Μαδαγασκάρης με τη Σενεγάλη, για τη 2η αγωνιστική του 1ου προκριματικού ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Χιλιάδες φιλάθλων που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο επιχείρησαν να περάσουν ταυτόχρονα στις κερκίδες, με συνέπεια να ποδοπατηθούν, με τραγικά αποτελέσματα.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Χρίγια, Ολίβα Αλέν Ρακότο. επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός νεκρού, ενώ το Υπουργείο Νεότητας και Αθλητισμού ανακοίνωσε τα ονόματα των τραυματιών.

Παρά το τραγικό συμβάν πριν από τη σέντρα, η αναμέτρηση άρχισε στην προγραμματισμένη ώρα και ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2. Ο Πάπε Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε, μιας και έμεινε στον πάγκο σε όλο το 90λεπτο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ