ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Στην επιλογή για Κόπα Άφρικα ο Ουάρντα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Παναιτωλικός, Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, συμπεριέλαβε τον εξτρέμ του Παναιτωλικού, Αμρ Ουάρντα, στις κλήσεις του για το Κόπα Άφρικα.

Τις κλήσεις των "λεγεωνάριων" για την προετοιμασία της εθνικής Αιγύπτου ενόψει του Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Σε αυτή βρίσκεται - όπως ήταν αναμενόμενο - ο εξτρέμ του Παναιτωλικού, Αμρ Ουάρντα. Η Αίγυπτος βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης - η οποία διεξάγεται στην Γκαμπόν, ξεκινά στις 14 Γενάρη και διαρκεί έως τις 5 Φλεβάρη - μαζί με τις αντίστοιχες των Γκάνα, Μάλι και Ουγκάντα.

Το πρώτο ματς της εθνικής Αιγύπτου είναι προγραμματισμένο για τη 17η ημέρα του πρώτου μήνα του νέου έτους με αντίπαλο το Μάλι στο Πόρτ-Ζεντίλ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουάρντα θα χάσει όλα τα ματς του Ιανουαρίου για τον Παναιτωλικό, ανάλογα και με το εάν θα προκριθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Κούπερ:

Αχμέντ Ελμοχαμαντί (Χαλ), Μοχάμεντ Σαλάχ (Ρόμα), Μοχάμεντ Ελνενί (Άρσεναλ), Μοχάμεντ Αμπντέλ-Σαφί (Αχλί Τζεντά), Μαχμούντ "Τρεζεγκέ" Χασάν (Μουσκρόν), Μαχμούντ "Καχραμπά" Αμπντέλ-Μονεΐμ (Ιτιχάντ), Ομάρ Γκαμπέρ (Βασιλεία), Αχμέντ "Κουκά" Χασάν (Μπράγκα), Ραμαντάν Σομπχί (Στόουκ), Καρίμ Χαφέζ (Λανς), Αμρ Ουάρντα (Παναιτωλικός).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ