ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Σενεγάλη - Αλγερία: Μάχη "χαρακωμάτων" για το βαρύτιμο τρόπαιο

Algerian players celebrate after the African Cup of Nations semifinal soccer match between Algeria and Nigeria in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Amr Nabil)
Algerian players celebrate after the African Cup of Nations semifinal soccer match between Algeria and Nigeria in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Amr Nabil) AP

Η Σενεγάλη αντιμετωπίζει την Αλγερία στον τελικό του Copa Africa στο Κάιρο (19/7, 22:00) και το Πάμε Στοίχημα που παίζεται στα καταστήματα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα.

Η Σενεγάλη και η Αλγερία είναι οι δυο ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό του Copa Africa, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/7, 22:00) στο Κάιρο. Μια συναρπαστική μάχη, αμφίρροπη, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν κάνει ένα εκπληκτικό τουρνουά και δικαίως έχουν φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, διεκδικώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Σενεγάλη νίκησε στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό την Τυνησία στην παράταση με 1-0, με αυτογκόλ του Ντίλαν Μπρον στο 100ο λεπτό και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού ύστερα από 17 χρόνια. Όσο για την Αλγερία, επιβλήθηκε με 2-1 της Νιγηρίας στον άλλο ημιτελικό, χάρη στο γκολ του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ριάντ Μαχρέζ, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όποια πρόβλεψη και αν γίνει, θα είναι παρακινδυνευμένη, διότι πρόκειται για δυο ομάδες ισορροπημένες, με γεμάτα ρόστερ και φυσικά φιλοδοξία να πιουν νερό εφόσον έφτασαν στην πηγή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Φυσικά, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα. Όσον αφορά στον νικητή, υπάρχει ισορροπία στις αποδόσεις, με την Σενεγάλη να δίνεται ελαφρά φαβορί στο 2.60 για νίκη στην κανονική διάρκεια, ενώ 2.75 πληρώνει η νίκη της Αλγερίας και 2.70 να έρθει το ματς ισόπαλο στο 90λεπτο.

Στα συνολικά τέρματα, αν κάποιος πιστεύει ότι θα δούμε ένα σφιχτό και κλειστό ματς που θα κριθεί στο γκολ, πληρώνει 2.2 να μπει μέχρι ένα τέρμα στο παιχνίδι. Το 2-3 γκολ πληρώνεται στο 2.0 και στο 5.0 βρίσκει κάποιος τα 4-6 γκολ. Φυσικά, όποιος θεωρεί ότι θα γίνει ένας τελικός, όπου τα τέρματα θα πέφτουν βροχή και θα σημειωωθούν πάνω από επτά, αν το ποντάρει και δικαιωθεί, θα πάρει 55 φορές το ποντάρισμά του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επιλογές για το Over-Under 1,5, 2,5 kai 3,5 τέρματα στον τελικό, αλλά και πολλές επιλογές για το ημίχρονο-τελικό. Ενδεικτικά, το άσος από ημίχρονο για την Σενεγάλη πληρώνεται στο 4.25, ενώ το άσο ημίχρονο και διπλό τελικό δίνεται σε απόδοση 31. Το ίδιο ακριβώς πληρώνεται το διπλό ημίχρονο και άσο τελικό, δηλαδή να προηγηθεί στο 45λεπτο η Αλγερία και να το γυρίσει η Σενεγάλη.

"Ξεσκονίστε" τις πληροφορίες, αναλύστε τα δεδομένα και ποντάρετε στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Καλά κέρδη...

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ