ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ο Ζέεντερφ πήρε Μπανανά και Μπουμάλ στο Καμερούν

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ κάλεσε στην προεπιλογή του Καμερούν για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον στόπερ του Ολυμπιακού, Γιαγιά Μπανανά, και τον εξτρέμ Ολιβιέ Μπουμάλ που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου διεξάγεται στην Αίγυπτο το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Στο Καμερούν, που είναι κάτοχος του τίτλου, κλήθηκαν για την προεπιλογή δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας.

Ο Γιαγιά Μπανανά, που ανήκει στον Ολυμπιακό (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο) και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, αλλά και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος και αυτός έπαιζε το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν στους "κυανέρυθρους", από τους οποίους μένει ελεύθερος.

Προπονητής του Καμερούν είναι ο Ολλανδός Κλάρενς Ζέεντορφ, με βοηθό τον συμπατριώτη του Πάτρικ Κλάιφερτ. Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για την ίδια διοργάνωση έχουν κληθεί οι Αχμέντ Χασάν και Αμρ Ουάρντα. Το Καμερούν είναι στον ίδιο όμιλο με Γκάνα, Μπενίν και Γουϊνέα Μπισάου, ενώ η Αίγυπτος θα παίξει με Κονγκό, Ουγκάντα και Ζιμπάμπουε..

Ο Ζέεντερφ πήρε Μπανανά και Μπουμάλ στο Καμερούν
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ