ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: "Κόπηκε" ο Καμερουνέζος Ταγκέ λόγω καρδιακού προβλήματος

Κόπα Άφρικα: "Κόπηκε" ο Καμερουνέζος Ταγκέ λόγω καρδιακού προβλήματος

Ο 25χρονος επιθετικός της Μαρίτιμο, Ντιντρίκ Ταγκέ, κόπηκε από την αποστολή της εθνικής Καμερούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής καθώς το πρόβλημα που εντοπίστηκε στη στεφανιαία αρτηρία θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή.

Η εθνική Καμερούν δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής - αντιμετωπίζει τη Γουινέα-Μπισάου στην Ισμαϊλία την Τρίτη (25/6, 20:00) - αλλά η ανακοίνωση της Δευτέρας (24/6) συντάραξε την καθημερινότητα των λιονταριών.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος επιθετικός της εθνικής ομάδας, Ντιντρίκ Ταγκέ, κόπηκε από την αποστολή που βρίσκεται για τη διοργάνωση στα γήπεδα της Αιγύπτου καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αρχικά στο Κατάρ εντόπισαν ανωμαλία στη στεφανιαία αρτηρία.

Αυτή, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Καμερούν, θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Πλέον, είναι ορατό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του. Ο Ντιντρίκ Ταγκέ γεννήθηκε στην Ενκονγκσαμπά και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βραζιλία και τη Λοντρίνα.

Εκεί έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2014, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Κοριτίμπα. Τότε τον απέκτησε η Κρουζέιρο και τον παραχώρησε διαδοχικά με τη μορφή δανεισμού σε Σάντος, Μποταφόγκο, Αβαΐ και Μαρίτιμο, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα στην κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου. Πρωταγωνιστής ο Σαμουέλ Καλού, με τον 21χρονο επιθετικό της Μπορντό να χάνει τις αισθήσεις του την περασμένη Παρασκευή (21/6) και να καταρρέει κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Νιγηρίας ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στο Μπουρουντί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ