ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Κόντρα, απίθανη πορεία και προβάδισμα για Αλγερία

Algeria's Baghdad Bounedjah, left, and Mohamed Belaili celebrate after a goal during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Algeria and Guinea in 30 June stadium in Cairo, Egypt, Sunday, July 7, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Algeria's Baghdad Bounedjah, left, and Mohamed Belaili celebrate after a goal during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Algeria and Guinea in 30 June stadium in Cairo, Egypt, Sunday, July 7, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Αλγερία άνοιξε το σκορ μόλις 80 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη, όταν η μπάλα άλλαξε πορεία μετά την κόντρα του Σανέ στο σουτ του Μπουνετζά και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γκομίς. (VIDEO)

Πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου για τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ανάμεσα στη Σενεγάλη και την Αλγερία, την εξέλιξη του οποίου παρακολουθείτε live από το Sport24.gr.

Για την ακρίβεια, 80 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης. Ο Ισμαέλ Μπενασέρ τροφοδότησε τον Μπαγκντάντ Μπουνετζά, ο 27χρονος φορ της Αλ Σαντ επιχείρησε το σουτ, ο Σαλίφ Σανέ έβαλε την κόντρα, η μπάλα πήρε πολύ περίεργη τροχιά και ο Αλφρέντ Γκομίς ανήμπορος να κάνει κάτι είδε την είδε να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίζεται.

Δείτε πώς άνοιξε το σκορ η Αλγερία στο ματς που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου:

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ