ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Η Νότια Αφρική σόκαρε τους Αιγύπτιους

Κόπα Άφρικα: Η Νότια Αφρική σόκαρε τους Αιγύπτιους

Η Νότια Αφρική επικράτησε 1-0 της Αιγύπτου στο στάδιο του Καΐρου και πέρασε στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα, με γκολ του Τεμπικόσι Λορτς στο 85'. Έπαιξε ο Αμρ Ουάρντα για τους "φαραώ".

Οι Αιγύπτιοι οπαδοί γέμισαν το διεθνές στάδιο του Καΐρου, αλλά η εθνική τους ομάδα ηττήθηκε 0-1 από τη Νότια Αφρική και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα. Ο Σαλάχ και η παρέα του δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ Ουίλιαμς και στο 85' δέχτηκαν το γκολ που τους "πέταξε" εκτός.

Ο Τεμπικόσι Λορτς με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από αντεπίθεση, έκανε το 0-1, που έμεινε μέχρι τέλους. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, χρησιμοποιήθηκε στο 64', είχε καλή παρουσία, αλλά δεν μπόρεσε ούτε αυτός να κάνει τη διαφορά.

Η Νότια Αφρική θα αντιμετωπίσει στους "8" τη Νιγηρία, που νωρίτερα νίκησε 3-2 το Καμερούν.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Χαβιέρ Αγκίρε): Ελ Σενάουι, Αλαά, Χεγκάζι, Ελμοχαμαντί, Ελνενί (83' Σολιμάν), Χαμέντ, Σαλάχ, Σαΐντ (64' Ουάρντα), Τρεζεγκέ, Μόσεν (46' Αχμέντ Άλι).

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (Στιούαρτ Μπάξτερ): Ουίλιαμς, Χλαντί, Μκουανάζι, Χλατσβάγιο, Μκίζε, Ζούνγκου, Φούρμαν (90'+2' Κεκάνα), Μοκότζο, Λορτς (90'+3' Βέλντβικ), Μοτίμπα, Τάου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ