ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Αποθέωση στις εξέδρες για τον φαν της Αλγερίας, Ριμπερί!

Κόπα Άφρικα: Αποθέωση στις εξέδρες για τον φαν της Αλγερίας, Ριμπερί!

Ο τελικός του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Σενεγάλη θα μείνει αλησμόνητος για τους Αλγερινούς φιλάθλους που τον είδαν διά ζώσης, με την ομάδα τους να κατακτάει το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στην Σενεγάλη έχοντας τον Φρανκ Ριμπερί στις εξέδρες για να την στηρίζει (VIDEO).

Οι φίλοι της Αλγερίας σήκωσαν στο πόδι το Διεθνές Στάδιο του Καΐρου στο 2ο λεπτό του τελικού του Κόπα Άφρικα όταν είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας της Σενεγάλης από το σουτ εκτός περιοχής του Μπουνετζά, όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική στιγμή που ανέβασαν κατακόρυφα το ντεσιμπέλ μέχρι να έρθει το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Και αυτό γιατί υπήρχε το τρομερό στιγμιότυπο στο 66ο λεπτό του τελικού, με τα μάτριξ να "τσακώνουν" τον Φρανκ Ριμπερί στις εξέδρες και χιλιάδες φίλους των "πολεμιστών της ερήμου" να ξεσπούν σε χειροκροτήματα για τον Γάλλο πρώην σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα ούτε τα χειροκροτήματα ούτε η παρουσία του στο γήπεδο ήταν τυχαία γεγονότα. Ο Ριμπερί, που μέτρησε 81 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, έχει νυμφευτεί την Γουαχίντα Ριμπερί που είναι Γαλλοαλγερινή, συνεπώς πέρα από την εθνική Γαλλίας στηρίζει και αυτήν της Αλγερίας.

Για χάρη μάλιστα της μεγάλης του κόρης Χιζίγια που έγινε 14 ετών, έκανε αυθημερόν το ταξίδι στο Κάιρο για να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον τελικό, με το τελικό αποτέλεσμα να τους δικαιώνει και την οικογένεια Ριμπερί να γιορτάζει και αυτή την κατάκτηση του τροπαίου όπως και χιλιάδες άλλοι φίλοι της Αλγερίας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόπα Άφρικα: Στην Αλγερία ο τίτλος, 1-0 τη Σενεγάλη
Κόπα Άφρικα: Κόντρα, απίθανη πορεία και προβάδισμα για Αλγερία
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ