ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Η πέτρα του ροζ σκανδάλου με Ουάρντα ξέσπασε κατά Σαλάχ

Η πέτρα του ροζ σκανδάλου με Ουάρντα ξέσπασε κατά Σαλάχ

Το μοντέλο που βρέθηκε στο επίκεντρο του ροζ σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη ο Αμρ Ουάρντα έκανε δηλώσεις και δεν έκρυψε το παράπονό της για τη συμπεριφορά του... Μοχάμεντ Σαλάχ. Διαβάστε το story.

Η Αίγυπτος αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Copa Africa και ευελπιστεί σε διάκριση στο τουρνουά που διοργανώνει όμως την ίδια ώρα υπάρχουν ισχυροί κλυδωνισμοί στις τάξεις της ελέω σκανδάλου που έχει μάλιστα ροζ απόχρωση.

Πρωταγωνιστής ο Αμρ Ουάρντα που έφτασε στο σημείο να αποκλειστεί προσωρινά από την εθνική ομάδα εξαιτίας διαφόρων άκομψων σεξουαλικών μηνυμάτων που έστειλε σε 28χρονο μοντέλο και συμπατριώτισσά του (έχει και αγγλική καταγωγή), με την Merhan Keller να επιστρέφει στο προσκήνιο με αποκλειστικές δηλώσεις της στην "Mirror".

Μέσω αυτών αποκάλυψε ότι δέχεται εκατοντάδες μηνύματα μίσους από τη στιγμή που ο Σαλάχ στήριξε μέσω Twitter τον συμπαίκτη του και βοήθησε για την επαναφορά του στην εθνική ομάδα ενώ έκανε γνωστό πως φοβάται πως θα δεχτεί επίθεση από φανατικούς αν επιστρέψει στην Αίγυπτο.

"Αυτό το άτομο, ο Σαλάχ, είναι Θεός στην Αίγυπτο. Κυριολεκτικά. Δεν τον αντιμετωπίζουν ως έναν απλό ποδοσφαιριστή. Είναι Θεός και δεν μπορεί να κάνει λάθος σε κάτι.

Αυτό βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν μπορώ να πάω τώρα στην πατρίδα μου αν θέλω να επισκεφτώ την οικογένειά μου.

Η πέτρα του ροζ σκανδάλου με Ουάρντα ξέσπασε κατά Σαλάχ

Ο κόσμος θα μου επιτεθεί στους δρόμους. Ξέρετε πώς είναι οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι και οι δικοί μας της Αιγύπτου είναι 100 φορές χειρότεροι", τόνισε η Keller που έχει ζήσει επτά χρόνια στο Ντουμπάι, με το μοντέλο να ισχυρίζεται πως παίρνει νομικά μέτρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά του Ουάρντα για τα μηνύματα που της έστειλε.

Το γνωστό μοντέλο δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά εξέφρασε δημόσια το παράπονό της για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος η κίνησή του να εκφέρει δημόσια την άποψή του για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα (μίλησε υπέρ των γυναικών αλλά ζήτησε να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Ουάρντα).

Η πέτρα του ροζ σκανδάλου με Ουάρντα ξέσπασε κατά Σαλάχ

"Αυτό που με σόκαρε περισσότερο από όλα στην περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν πως το όλο θέμα δεν είχε να κάνει με εκείνον. Αντιλαμβάνομαι την ανθρώπινη πλευρά, ότι είναι συμπαίκτης του και προσπαθεί να πάρει το μέρος του και να τον στηρίξει.

Όμως θεωρώ πως τη στήριξη μπορείς να την δώσεις σε ιδιωτικό επίπεδο. Μπορείς να πας κατ'ιδίαν και να του πεις ότι έκανε λάθος και ότι θα πρέπει να μην το ξανακάνει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η πέτρα του ροζ σκανδάλου με Ουάρντα ξέσπασε κατά Σαλάχ

Είναι πολύ οδυνηρό το γεγονός ότι παίρνει το μέρος του. Ο Σαλάχ είναι ένας από τα πιο αναγνωρίσιμα άτομα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αυτό έχει ωθήσει πολλούς να με παρενοχλούν ακόμα περισσότερο.

Δεν έχετε ιδέα πόσα μηνύματα μίσους και απειλές έχω δεχτεί. Δεν προσπαθώ να του κάνω ζημιά ή να καταστρέψω την καριέρα του, όπως με κατηγορούν πολλοί. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό".

Την ίδια ώρα πάντως το 28χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με μέλος της αποστολής της εθνικής Αιγύπτου από τον οποίο έλαβε απρόσμενη υποστήριξη και ο οποίος ζήτησε να μάθει τη δικιά της εκδοχή για το ροζ σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με τον Ουάρντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ