ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Έπαιξε ο Μπουμάλ στη νίκη του Καμερούν

Έπαιξε ο Μπουμάλ στη νίκη του Καμερούν

Το Καμερούν του Ολιβιέ Μπουμάλ ξεκίνησε με νίκη τα προκριματικά για το Κόπα Άφρικα 2019. Τα "αδάμαστα λιοντάρια" επικράτησαν 1-0 του Μαρόκου, μπήκε στο 80' ο μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού".

Η κάτοχος του Κόπα Αφρικά Εθνική ομάδα του Καμερούν τέθηκε αντιμέτωπη με το Μαρόκο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των προκριματικών για τη διοργάνωση του 2019. Τα "αδάμαστα λιοντάρια" επικράτησαν 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 29' ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας.

Ο τεχνικός του Καμερούν, Ούγκο Μπρος, χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος και τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ολιβιέ Μπουμάλ. Τον χρησιμοποίησε στο 80', δείχνοντας ότι τον υπολογίζει στο δρόμο για την πρόκριση στα τελικά.

Έπαιξε ο Μπουμάλ στη νίκη του Καμερούν

Η αναμέτρηση στη Γιαουντέ στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ambroise Oyongo, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για επτά μήνες. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Montreal Impact, ομάδας του MLS, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το Καμερούν είναι στον ίδιο όμιλο με Μαλάουι, Νησιά Κομόρες και Μαρόκο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Μαλάουι νίκησε 1-0. Βασικός με τις Κομόρες ήταν ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος εφέτος έπαιξε στον Πανιώνιο, αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό .

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ