CHAMPIONS LEAGUE

Ζόρζε Ζεζούς: "Δεν ξέρω ποιος άλλος θα κάνει το ίδιο στην έδρα του Ολυμπιακού..."

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, απέδωσε τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στην υπερβολική αυτοπεποίθηση των παικτών του και άφησε "σπόντα" στις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα εάν μπορούν να κάνουν το ίδιο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός των "λιονταριών", Ζόρζε Ζεζούς, υποστήριξε ότι δεν ξέρει ποια άλλη ομάδα θα επισκεφτεί την "ερυθρόλευκη" έδρα και θα μπορέσει να πάρει τη νίκη σκοράροντας τρεις φορές, "προκαλώντας" τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

"Αιφνιδιάσαμε τον Ολυμπιακό στα πρώτα 45 λεπτά, πετύχαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τέσσερα ή πέντε. Κάναμε το παιχνίδι εύκολο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το αντίθετο εντελώς. Η ομάδα δεν προσέγγισε το ματς με τον ίδιο τρόπο και δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν μπορούμε να πετάμε το ματς στα σκουπίδια έτσι. Σίγουρα χρειάζεται ποιότητα για να νικήσεις εδώ, αλλά η ομάδα πίστεψε υπερβολικά στον εαυτό της στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο γκολ ήταν τέσσερις παίκτες μας με αντίπαλο τον Πάρντο. Νικήσαμε και πετύχαμε τρία γκολ. Δεν ξέρω ποιος άλλος θα έρθει εδώ ("Γ. Καραϊσκάκης") και θα το κάνει αυτό...", υποστήριξε σε Πορτογάλους δημοσιογράφους ο Ζόρζε Ζεζούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ