CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Υποφέραμε, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι"

Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, αν και παραδέχτηκε πως η ομάδα του υπέφερε από τους Βαυαρούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League για τρίτη σερί φορά και περιμένει με ποια ομάδα θα ανταμώσει στο Κίεβο στις 26 Μαΐου, με τη Λίβερπουλ να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Ρόμα μετά το 5-2 του "Άνφιλντ".

Το 2-2 με τη Μπάγερν Μονάχου στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και σε συνδυασμό με 1-2 του Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό, έστειλε τη "Βασίλισσα" να διεκδικεί το 13ο στέμμα της και τρίτο στη σειρά, αποδεικνύοντας το βάρος της φανέλας της και την ποιότητά της.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχτηκε πως η ομάδα του υπέφερε, αλλά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία του για την πρόκριση, ενώ χάρηκε και για την εμφάνιση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ των "μερένχες", αλλά και για την παρουσία του Κέιλορ Νάβας κάτω από τα γκολπόστ.

"Υποφέραμε και αυτό θεωρώ πως ήταν λογικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όταν όλα πηγαίνουν καλά, αισθάνεσαι τέλεια. Παίξαμε απέναντι σε μία τεράστια ομάδα. Το ίδιο ήταν και με τη Γιουβέντους και με την Παρί Σεν Ζερμέν που τις αποκλείσαμε. Είμαστε ευτυχισμένοι που τους νικήσαμε, αλλά χωρίς να υποφέρουμε, δεν θα συνέβαινε", ανεφερε ο Ζιντάν, ο οποίος στάθηκε επίσης στους Μπενζεμά και Νάβας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μπενζεμά, διότι είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά και το αξίζει. Όσο για τον Νάβας, πραγματοποίησε ορισμένες σπουδαίες αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο και σταμάτησε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν".

AP Photo/Christophe Ena

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ