CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Μακάρι ο Νεϊμάρ να είναι στη ρεβάνς"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks from the sidelines during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks from the sidelines during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ευχήθηκε ο "σταρ" της Παρί, Νεϊμάρ, να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι παρών στη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου.

Ο Βραζιλιάνος "αστέρας" της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, υπέστη διάστρεμμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ και η παρουσία του στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (6/3, 21:45) στο πλαίσιο των 16 του Champions League τίθεται σε αμφιβολία.

Ο τεχνικός των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, ευχήθηκε ο "Νέι" να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο ματς του "Parc de Princes", ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα του Γκάρεθ Μπέιλ.

"Εμένα, δεν μου αρέσουν να τραυματίζονται οι παίκτες. Μακάρι να είναι παρών στο ματς. Ποτέ δεν θα μπορούσα να ευχηθώ σε έναν αντίπαλο παίκτη να τραυματιστεί", υποστήριξε αρχικά σχετικά με τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου και στη συνέχει μίλησε για:

Τον Κριστιάνο: "Μιλάμε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον Κριστιάνο στην κορυφή, γι' αυτό και μερικές φορές πρέπει να ξεκουράζεται. Η σεζόν είναι μεγάλη, στο τέλος της υπάρχει το Μουντιάλ και ασυναίσθητα όλοι σκέφτονται το Μουντιάλ. Το λέω, γιατί το έχω ζήσει".

Τον Μπέιλ: "Τον βλέπω, όπως πάντα. Κάθε μέρα είναι καλύτερα. Αυτό θέλουμε, τον Γκάρεθ στο 100%. Έβαλε γκολ, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ