CHAMPIONS LEAGUE

Ζημιά στη Σαχτάρ έκανε η "σταχτοπούτα" Χόφενχαϊμ

Hoffenheim midfielder Florian Grillitsch, left, heads the ball during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Hoffenheim at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Hoffenheim midfielder Florian Grillitsch, left, heads the ball during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Hoffenheim at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Η Χόφενχαϊμ έκανε το ντεμπούτο της στο Champions League και.. ζημιά στη Σαχτάρ καθώς απέσπασε ισοπαλία (2-2) στο Χάρκοβο από την ουκρανική ομάδα. (VIDEOS)

Ήταν κοντά στο να φύγει από το Χάρκοβο με τη μεγάλη νίκη, αλλά ακόμη και η ισοπαλία είναι επιτυχία για τη Χόφενχαϊμ. Στο πρώτο της ματς στο Champions League είχε ν' αντιμετωπίσει την "μπαρουτοκαπνισμένη" Σαχτάρ. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά η ομάδα από το Ντόνετσκ είχε τις ευκαιρίες να φθάσει στην ολική ανατροπή. Δεν τα κατάφερε όμως. Συνεχίστηκε έτσι η παράδοση της Σαχτάρ να φέρνει ισοπαλίες με γερμανικές ομάδες. Αυτή ήταν η έκτη στα τελευταία ισάριθμα ματς.

Μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Φλόριαν Γκριλιτς άνοιξε το σκορ. 'Ήταν ο ιδανικός αιφνιδιασμός από τους Γερμανούς, με τον Γκρίλιτς να εφορμεί από το χώρο του κέντρου και να παίζει το 1-2 με τονΜπίτενκουρτ, για να μπει στη μεγάλη περιοχή και με σκαφτό πλασέ να νικά τον Πιατόβ!

Η ομάδα από το Ντόνετσκ έφθασε σχετικά γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 28ο λεπτό, ο Ισμαΐλι έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τα αριστερά, "αδειάζοντας" τη μισή άμυνα της Χόφενχαϊμ, πριν νικήσει τον Μπάουμαν με φοβερό φαλτσαριστό σουτ.

Κι όμως οι Γερμανοί, κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα! Ήταν το 38' και η εκτέλεση κόρνερ, ο Πιατόβ έπιασε αέρα και ο Νορβηγός αμυντικός μέσοςΝόρντβαϊτ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα, η Χόφενχαϊμ ήταν έτοιμη να φύγει από το "OSK Metalist Stadion" του Χαρκόβου με τη μεγάλη νίκη-έκπληξη, αλλά "μίλησε" η εμπειρία των Ουκρανών. Ο Μαϊκόν στο 81ο λεπτό με τρομερό ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπάουμαν.

Γήπεδο: OSK Metalist Stadion


ΣΑΧΤΑΡ (Πάουλο Φονσέκα):
Πιατόβ, Μπούτκο, Χοχολάβα, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Αλάν Πάτρικ (76' Μαϊκόν), Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Μπόλμπατ (57' Κοβαλένκο), Ζούνιορ Μοράες.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Μπάουμαν, Νόρντβαϊτ, Φογκτ, Πος, Καντεράμπεκ, Γκρίλιτς, Σουλτς, Μπίτενκουρτ (64' Ντεμιρμπάι), Σάλαϊ (75' Ζουμπέρ), Κράμαριτς (85' Νέλσον), Ζοέλιντον.

Γκολ: 27' Ισμαΐλι, 81' Μαϊκόν / 6'Γκρίλιτς, 38'Νόρντβαϊτ

Θυμηθείτε εδώ τοliveτου αγώνα

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ