CHAMPIONS LEAGUE

Ζεζούς: "Δίκαιη η ισοπαλία"

FUTEBOL -O treinador Jorge Jesus no Benfica - Anderlecht, partida do Grupo C da Liga dos Campeoes 2013/2014. Estadio da Luz, em Lisboa. Terca Feira, 17 de Setembro de 2013. (Miguel Nunes/ASF) BENFICA ANDERLECHT
FUTEBOL -O treinador Jorge Jesus no Benfica - Anderlecht, partida do Grupo C da Liga dos Campeoes 2013/2014. Estadio da Luz, em Lisboa. Terca Feira, 17 de Setembro de 2013. (Miguel Nunes/ASF) BENFICA ANDERLECHT ASF

Ο προπονητής της Μπενφίκα Ζεζούς, τόνισε ότι η ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεζούς, δήλωσε ότι η Μπενφίκα δικαιούνταν την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μπενφίκα:

" Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να κερδίζαμε το ματς αυτό. Έχει σημασία να κερδίζεις, αλλά είναι εξίσου σημαντικό όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς να μη χάνεις. Θεωρώ πως το 1-1 είναι δίκαιο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μάχη κόντρα στο αποτέλεσμα και τον κακό αγωνιστικό χώρο και δείξαμε πνευματική και σωματική δύναμη.

Προσπαθήσαμε με βαθιές μπαλιές και στημένες φάσεις να φτάσουμε στο γκολ και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό στο τέλος. Παίξαμε ποδόσφαιρο που δεν είναι στο DNA μας λόγω των συνθηκών αλλά παρ’ όλα αυτά φτάσαμε στο 1-1. Δικαιούμασταν την ισοπαλία.

Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στον όμιλο. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε".

Για τα πολλά γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ομάδα του είπε: " Ταμεία κάνουμε στο τέλος. Σημασία έχει να σκοράρεις περισσότερα γκολ από όσα δέχεσαι. Ζητούμενο δεν είναι μόνο να μη δέχεσαι γκολ, αλλά και να πετυχαίνεις. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεχόμαστε περισσότερα γκολ από ό,τι συνήθως".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ