CHAMPIONS LEAGUE

Ζαρντίμ: "Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα μείνει στην ιστορία"

Monaco's head coach Leonardo Jardim listens to the media during a press conference prior the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Monday, April 10, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Monaco's head coach Leonardo Jardim listens to the media during a press conference prior the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Monday, April 10, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ το βράδυ της Τετάρτης (12/04), ωστόσο ούτε ο Πορτογάλος επέλεξε να εστιάσει στα όσα έγιναν εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε σημαντικό προβάδισμα (3-2) ενόψει της ρεβάνς στη Γαλλία για τα προημιτελικά του Champions League, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στο "Signal Iduna Park". Όμως, όπως όλοι, ούτε ο Πορτογάλος θέλησε να δώσει βάση στα όσα διαδραματίστηκαν εντός γηπέδου.

Σε ήπιο τόνο, τουλάχιστον αναλογικά με τον αντίστοιχο τους Τόμας Τούχελ, ο προπονητής των Μονεγάσκων τόνισε πως το ματς θα μείνει στην ιστορία για λόγους που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, έκανε λόγο για πρόβλημα συγκέντρωσης και έδωσε συγχαρητήρια στο φίλαθλο κοινό για τη συμπεριφορά του.

"Αυτό που θα μείνει στην ιστορία, δεν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά αυτό που συνέβη την Τρίτη (11/04). Δεν είναι ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ήταν δύσκολη. Όταν συνέβη, οι παίκτες τηλεφωνούσαν σε οικογένειες και σε φίλους. Το επίπεδο συγκέντρωσης έπεσε".

"Οι οπαδοί της Μονακό έχουν δώσει μία πολύ θετική εικόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συμπεριφορά των οπαδών και της ομάδας μας. Και οι δύο ομάδες είχαν μια σπουδαία εμφάνιση", ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ