CHAMPIONS LEAGUE

Youth League Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-1: Μπορούσαν και τη νίκη οι ερυθρόλευκοι

Youth League Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-1: Μπορούσαν και τη νίκη οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την πρεμιέρα του Youth League. Ο Φέκκας πέτυχε το ερυθρόλευκο γκολ, δοκάρι ο Μπουλάρι στο 88'.

Η Τότεναμ είχε τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την πρεμιέρα του Youth League, αλλά οι Πειραιώτες την κοίταξαν στα μάτια και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, δεν πτοήθηκαν ακόμα και μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Το τελικό 1-1 φαντάζει δίκαιο, όμως αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί σε ορισμένες φάσεις, θα έπαιρναν και τη νίκη.

ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με τους Λονδρέζους να μπαίνουν σε θέση οδηγού μόλις στο 10'. Ο Ρίτσαρντς έκανε μπαλιά για τον Πάροτ και εκείνος με δεξί πλασέ νίκησε τον Τζολάκη, ανοίγοντας το σκορ για τους Λονδρέζους, που εκμεταλλεύτηκαν το λάθος που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο 14' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Βοΐλη να πλασάρει από τη μικρή περιοχή με το δεξί μετά την σέντρα του Μαρτίνη και τον τερματοφύλακα της Τότεναμ να αποκρούει ενστικτωδώς. Στη συνέχεια, ο Κατσαβάκης σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 31'. Έπειτα από λάθος γύρισμα του Εγιόμα, ο Βοΐλης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε για τον Φέκκα και εκείνος με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε 1-1. Δικαιωματικά οι Πειραιώτες είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Οι Κλαρκ (35') και Μανγκόμα (44') είχαν δυο καλές στιγμές για την Τότεναμ πριν την ανάπαυλα.

ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Με την έναρξη του β' μέρος μπήκε ο Αρσενίδης, ο οποίος είχε δυο καλές στιγμές για τον Ολυμπιακό, με τους Άγγλους να χάνουν καλή ευκαιρία με τον Μπόουντεν στο 61' για να πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από εκεί και πέρα, με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι στο 88' για να πάρει το ματς. Ο Μπουλάρι έπιασε ένα δυνατό σουτ αρκετά μακριά από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των Λονδρέζων. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες, με τους ερυθρόλευκους να μένουν ικανοποιημένοι από την εικόνα τους κόντρα σε μια πολύ δυνατή Ακαδημία όπως αυτή της Τότεναμ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (79' Συρμής), Νεοφυτίδης, Νικολής (67' Λιάτσος), Σουρλής (79' Ασλανίδης), Φέκκας, Κατσαβάκης (46' Αρσενίδης), Βοΐλης (65' Μπουλάρι)

Τότεναμ: Ολουβαγιέμι, Γουάιτ, Μπινκς, Λίον - Φόστερ και Εγιόμα, Μπόουντεν, Μαγκόμα, Κλαρκ, Μακάρντέι, Πάροτ, Ρίτσαρντς

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ