CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς Καράσκο η Ατλέτικο στον ημιτελικό με Ρεάλ Μαδρίτης

Atletico's Yannick Carrasco, center, runs with the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Yannick Carrasco, center, runs with the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο σκόρερ του περσινού τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιανίκ Καράσκο, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε (τουλάχιστον) για τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης απέναντι στους "μερένγκες".

Σοβαρότατο πλήγμα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιανίκ Καράσκο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, η συμμετοχή του στη ρεβάνς του "Vicente Calderon" θεωρείται αμφίβολη.

Όσον αφορά στην Primera Division, θα χάσει σίγουρα τα ματς απέναντι σε Λας Πάλμας και Έιμπαρ, τη στιγμή που η Σεβίλλη βρίσκεται στο -3 από την Ατλέτικο και την απειλεί για την τρίτη θέση. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι κάκωση στο δεξιό ώμο του διεθνή Βέλγου, αν και αρχικά υπήρξαν φόβοι για εξάρθρωση οι οποίοι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Βιγιαρεάλ το βράδυ της Τρίτης (25/04), .

Ο 23χρονος ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στον τελικό του Champions League ανάμεσα στους "μερένγκες" και τους "ροχιμπλάνκος" το Μάιο του 2016, ενώ είναι γνωστό ότι αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 47 εμφανίσεις, κατά τις οποίες έχει πετύχει 14 γκολ.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ