ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς δύο βασικούς η Μπενφίκα στην Αθήνα

Ζαρντέλ Σέρβι Πίζι
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Μπενφίκα "πετάει" χωρίς τους τραυματίες Ζαρντέλ και Γκαμπριέλ για την Αθήνα και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (2/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην αποστολή ο Σάλβιο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ (2/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και δύο βασικοί παίκτες των "αετών", Ζαρντέλ και Γκαμπριέλ, έμειναν στη Λισαβόνα.

Αμφότεροι τραυματίστηκαν στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Σάβες για την έκτη αγωνιστική της Primeira Liga κι έμειναν εκτός αποστολής από τον Ρουί Βιτόρια. Αντίθετα, ο Εδουάρδο Σάλβιο ξεπέρασε το μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι εντός αποστολής.

Εντός είναι κι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ ο έτερος Έλληνας - Ανδρέας Σάμαρης - είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας κι έτσι δεν έχει δικαίωμα ν' αγωνιστεί.

Η Μπενφίκα στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-2) από την Μπάγερν, ενώ έρχεται από εκτός έδρας γκέλα με τη Σάβες (2-2). Αναλυτικά, η αποστολή των "αετών":

Τερματοφύλακες: Σβίλαρ, Μπρούνο Βαρέλα, Βλαχοδήμος

Αμυντικοί: Κόντι, Γκριμάλδο, Ρούμπεν Ντίας, Κορσιά, Λέμα, Αντρέ Αλμέιδα, Γιούρι Ριμπέιρο

Μέσοι: Φέισα, Σέρβι, Άλφα Σεμέδο, Ζίβκοβιτς, Πίζι, Ράφα, Ζέντσον

Επιθετικοί: Ζόνας, Σεφέροβιτς, Φερέιρα, Καστίγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ