CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι, με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Χωρίς Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι, με Σαλάχ η Λίβερπουλ
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέλεξε όλα τα επιθετικά "όπλα" του πλην του Σέρχιο Αγκουέρο, ψάχνοντας την ανατροπή κόντρα στη Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μία άκρως επιθετική ενδεκάδα επέλεξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην προσπάθεια να κάνει ιστορική ανατροπή απέναντι στη Λίβερπουλ, στα προημιτελικά του Champions League, έστω κι αν άφησε εκτός τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Σέρχιο Αγκουέρο.

Το χρίσμα στην κορυφή της επίθεσης πήρε ο Γκαμπριέλ Ζεζούς, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Νταβίντ Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Λερουά Σανέ, Ραχίμ Στέρλινγκ και Κέβιν ντε Μπράινε, στην αποστολή αναζήτησης τουλάχιστον τριών τερμάτων, μετά από την ήττα με 0-3 στο "Άνφιλντ".

Ο Γίργκεν Κλοπ, από την πλευρά του, μετά από το άγχος των τελευταίων ημερών, είναι σε θέση να εμπιστευτεί ξανά την μπαγκέτα του "μαέστρου" στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Μπ. Σίλβα, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Ντ. Σίλβα, Σανέ, Ζεζούς, Στέρλινγκ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ