CHAMPIONS LEAGUE

Χτύπησε συνεργάτη του στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Χτύπησε συνεργάτη του στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε
Σιμεόνε

Έξαλλος ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο Μπάγερν - Ατλέτικο. Καθώς το σπουδαίο ματς όδευε στο φινάλε, ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" χτύπησε με δύναμη συνεργάτη του. Νωρίτερα τον Αργεντινό "βούτηξε" ο Ριμπερί. (VIDEOS).

Είναι γνωστό ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι αυθόρμητος, παρορμητικός και ορισμένες φορές ξεφεύγει. Αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιτελικού της Μπάγερν Μονάχου με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει προηγούμενο. Ο Αργεντινός δεν έδωσε γρήγορα τη μπάλα στον Λαμ για να συνεχιστεί το ματς και ακολούθως χτύπησε άνθρωπο της ομάδας του.

Σύμφωνα με όσα επικαλούνται οι Ισπανοί, ο Σιμεόνε χτύπησε τον Pedro Pablo Matesanz, επειδή δεν του είχε δώσει την άδεια να γίνει εκείνη τη στιγμή η αλλαγή του Σάβιτς.

Η κίνηση αυτή του Σιμεόνε, βέβαια, είναι πολύ πιθανό να επισύρει την τιμωρία του. Η UEFA θα δει το video του αγώνα και ενδέχεται ο Λατινοαμερικανός να μην βρίσκεται στον πάγκο στον τελικό.

Χτύπησε συνεργάτη του στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε
© AP

Νωρίτερα, στο πρώτο 45λεπτο, άνθρωπος από το τεχνικό τιμ της Μπάγερν εξόργισε τον "Τσόλο" και προτού αυτός... ορμήσει, ο Φρανκ Ριμπερί τον "βούτηξε", στην προσπάθειά του να τον συγκρατήσει. Η Ατλέτικο άντεξε στο πρέσινγκ των Βαυαρών και με το εις βάρος της 2-1 κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό της 28ης Μαΐου, στο Μιλάνο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ