ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χουλτ: "Σε αυτό το επίπεδο μετρούν οι λεπτομέρειες"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ, υποστήριξε ότι οι λεπτομέρειες οδήγησαν στην εντός έδρας ήττα (2-3) από τον Άγιαξ, ενώ αναφέρθηκε και στο μάθημα που πήρε η Ένωση από το ματς.

Η ΑΕΚ γνώρισε την εντός έδρας ήττα (2-3) από την Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κι ο Νίκλας Χουλτ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Σουηδός αριστερός μπακ ξεκαθάρισε στην Cosmote TV ότι η ήττα οφείλεται στις λεπτομέρειες.

"Δώσαμε τα πάντα, δώσαμε το 110% των δυνάμεών μας. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, το ματς ήταν δικό μας. Στην τελική χάσαμε 2-3 και δεν κάναμε καλό ματς. Δεν ήταν έλλειψη συγκέντρωσης, ούτε άγχος, υπήρχε περίεργο feeling. Στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ. Η Μπενφίκα έκανε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες κι έβαλε τρία γκολ. Σε αυτό το επίπεδο, μετρούν οι λεπτομέρειες.

Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου. Μου αρέσει να έχω την μπάλα στα πόδια μου, είχα πολύ καλή συνεργασία με τον Πέτρο (Μάνταλο). Είπαμε στο ημίχρονο ότι πρέπει να πλαγιοκοπήσουμε και το κάναμε καλά. Παίρνουμε το ίδιο μάθημα που πήραμε μετά και το ματς με τον Άγιαξ. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλο το ματς".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ