ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χοντλ για πρόκριση Τότεναμ: "Δεν έκανε καλό στην ανάρρωσή μου"

TV pundits Glenn Hoddle, left, and Harry Redknapp speak to Kiev's head coach Serhiy Rebrov, centre, before the Champions League Group G soccer match between Chelsea and Dynamo Kiev at Stamford Bridge Stadium in London,  Wednesday, Nov. 4, 2015. (AP Photo/Matt Dunham)
TV pundits Glenn Hoddle, left, and Harry Redknapp speak to Kiev's head coach Serhiy Rebrov, centre, before the Champions League Group G soccer match between Chelsea and Dynamo Kiev at Stamford Bridge Stadium in London, Wednesday, Nov. 4, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

O Γκλεν Χοντλ, ο οποίος αναρρώνει από καρδιακή ανακοπή, σχολίασε με δόση χιούμορ την πρόκριση της Τότεναμ στους "16" του Champions League.

O Γκλεν Χοντλ, ο οποίος αναρρώνει από καρδιακή ανακοπή, σχολίασε με δόση χιούμορ την πρόκριση της Τότεναμ στους "16" του Champions League. Θυμίζουμε πως ο 61χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είχε καταρρεύσει στα στούντιο του καναλιού BT Sport στις 27 Οκτωβρίου καιυποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι του και αναρρώνει. Ο ίδιος παρακολούθησε την προσπάθεια και την πρόκριση της Τότεναμ στο "Καμπ Νου" με την Μπαρτσελόνα και σχολίασε με χιούμορ στο λογαριασμό του στο twitter: "Αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό για την ανάρρωση μου, αλλά ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση. Μπράβο παιδιά, αξίζατε να κερδίσετε".

Η Τότεναμ εξασφάλισε την πρόκριση με το γκολ στο 85΄και σε συνδυασμό με το 1-1 της Αϊντχόφεν στο Μιλάνο με την Ίντερ, πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Χοντλ έκανε την επανεμφάνισή του στο twitter με αυτό το "τιτίβισμα" μετά το καρδιακό επεισόδιο που ευτυχώς αφήνει πίσω του.

AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ