ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει το ΑΕΚ - Μπενφίκα ο Ζοάο Φέλιξ

Benfica's players celebrate their sides first goal against PAOK during the Champions League playoffs, second leg, soccer match between PAOK and Benfica at theToumba stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Wednesday, Aug. 29, 2018. (AP Photo/Giannis Papanikos)
Benfica's players celebrate their sides first goal against PAOK during the Champions League playoffs, second leg, soccer match between PAOK and Benfica at theToumba stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Wednesday, Aug. 29, 2018. (AP Photo/Giannis Papanikos) AP

Ο 18χρονος φορ της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, τραυματίστηκε στη νίκη επί της Άβες και θα χάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (2/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ρουί Βιτόρια ήδη μετρά μια απώλεια για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2/10, 22:00). Ο τεχνικός της Μπενφίκα δεν μπορεί να υπολογίζει στον 18χρονο Πορτογάλο επιθετικό του, Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη επί της Άβες (ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ).

Ο Ίβηρας θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες κι εκτός από το ματς της Αθήνας για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, θα χάσει τόσο την αναμέτρηση που προηγείται (με Σάβες εκτός), όσο και το ντέρμπι που ακολουθεί (με Πόρτο στη Λισαβόνα).

Ο Ζοάο Φέλιξ είχε κληθεί στην 20άδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν (ήττα 0-2 για τους "αετούς), αλλά "κόπηκε" τελευταία στιγμή από τη 18άδα. Ήδη έχει δύο γκολ σε τέσσερα ματς με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας στην Primeira Liga (κόντρα σε Άβες και στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ).

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ