CHAMPIONS LEAGUE

Χαμός στο twitter με τη διαιτησία Σιδηρόπουλου

SPT_GCK_070317_Football Arsenal v Bayern Munich Champions league. Picture Graham Chadwick.
red card for Laurent Koscielny
SPT_GCK_070317_Football Arsenal v Bayern Munich Champions league. Picture Graham Chadwick. red card for Laurent Koscielny GRAHAM CHADWICK/DAILY MAIL

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπάγερν. Δημοσιογράφοι, ο Ρίο Φέρντιναντ και απλοί φίλαθλοι έγραψαν τα χειρότερα για τον Έλληνα διαιτητή.

"Ο διαιτητής αποφάσισε να γίνει πρωταγωνιστής", "απαράδεκτος", "ντροπιαστικός", "ας μπει κάποιος στο γήπεδο να τον βαρέσει". Αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνουν τα tweets που έγιναν κατά τη διάρκεια του Άρσεναλ - Μπάγερν με στόχο τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο.

Ο διεθνής Έλληνας δέχθηκε αμέτρητα βέλη για τη φάση του πέναλτι και της αποβολής που καταλόγισε μετά από διαβουλεύσεις με τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο κατά του Λοριάν Κοσιελνί, σε μία φάση που όπως αποδείχθηκε, ήταν κομβική για την έκβαση του αγώνα.

Δημοσιογράφοι σε διεθνή ΜΜΕ, ο Ρίο Φέρντιναντ ως σχολιαστής σε εκπομπή και απλοί φίλαθλοι σχολίασαν αρνητικά τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου και των βοηθών του, καλώντας την UEFA να μην τον ορίσουν ξανά σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Ιδού ορισμένες από τις αντιδράσεις





































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ